Een gerecht met weinig ingrediënten en niet veel werk!

Ingrediënten 2 per:
– 2 aubergines
– 300 g zalm
– 100g verse yoghurt
– stukje citroen
– 4 el granaatappelpitjes
– peper, zout, scheutje olie en koriander

Bereidingswijze:
– Verwarm de oven voor op 200graden. Neem een bakplaat met bakpapier
– Snijd de aubergine in de lengte door en snijd er gekruist groeves in. Besprenkel met olie. Kruid met peper,zout en knoflook. Steek in de oven voor 40min
– Bak de zalm gaar in een scheutje olijfolie of grill deze zonder vetstof. Kruid ook met peper en zout.
– Voor de afwerking neem je de Griekse yoghurt, doe hier wat citroensap in voor de frisse smaak.
– Serveer de aubergine en zalm met de Griekse yoghurt, granaatappelpitjes en eventueel wat koriander ( voor de liefhebbers 😉)

Smakelijk!

Telefoon

Adres

Leo D’Hulsterlaan 4

B-8700 Tielt