Een fris groen pasta gerechtje 🤩!
4 personen
Ingrediënten:
– 400 g Zalm
– 150g Ricotta
– 350g Pasta (Rigatoni)
– 1 Sjalot
– 1 Courgette
– 250g Spinazie
– 500g Asperges
– Olijfolie
– Kruiden
Bereidingswijze:
– Schil de asperges en snijd het achterste deel af. Kook de asperges gaar in 3à4 min.
– Kook de pasta in hetzelfde kookvocht van de asperges. ( Gaartijd zie verpakking)
– Snijd de courgette en sjalot fijn. Bak deze even gaar in een pan met een scheutje olijfolie. Kruid met peper en zout. Voeg de spinazie helemaal op het einde bij.
– Doe in een mixer/blender de ricotta, de groenten en een lepel kookvocht van de asperges en pasta. Mix tot een mooi groen geheel.
– Bak de zalm gaar in een beetje olijfolie en kruid met peper en zout.
– Snijd de asperges in stukjes, meng de groene saus en de asperges met de pasta en leg het stukje zalm erbij.
Smakelijk!