Heb je niet veel zin of tijd om te koken? Dan is dit een ideaal gerechtje 🤩

Ingrediënten 2 personen:
– 300g kabeljauw
– 1 sjalot
– 1 courgette
– 400g kerstomaten
– 150g volkoren pasta
– Olie, tijm, peper en zout

Bereidingswijze:
– Verwarm de over voor op 180 graden.
– Neem een stuk aluminiumfolie. Vouw dit in 2 en maak hier een zakje van door de randen toe te vouwen.
– Leg er het stukje vis in.
– Versnipper de sjalot. Snijd de kerstomaten in 2 en snijd de courgette in slierten.
– Verdeel de groenten over de 2 zakjes van aluminium.
– Kruid ze naar wens met een beetje olie, tijm, peper en zout.
– Steek dit voor 20min in de oven.
– Zet ondertussen een pot met water op het vuur. Kook de pasta al dente en giet af.
– Serveer samen.

Smakelijk!

Telefoon

Adres

Leo D’Hulsterlaan 4

B-8700 Tielt