Ingrediënten 4 personen:
– 300g Linzenpasta
– 200ml room, light 5%
– 400g erwten
– 400g champignons
– 1 ui
– 100g pancetta of ontvet spek
– peper/zout
– 2 el olijfolie

Bereidingswijze:
– Snijd de champignons in stukjes.
– Zet een pan op het vuur en bak de champignons krokant.
– Voeg de pancetta en de ui toe en bak mee voor 5min.
– Voeg de erwten toe en bak weer 5min mee.
– Zet ondertussen een pot water op het vuur en breng aan de kook.
– Voeg de lightroom toe aan de groenten en verlaag het vuur. Laat de saus nog 10min sudderen. Kruid af naar eigen smaak.
– Kook de pasta gaar en giet af. Voeg de linzenpasta bij de saus toe.

Als finishing touch kan je altijd wat peterselie en parmezaanse kaas gebruiken bij serveren.

Smakelijk!

Telefoon

Adres

Leo D’Hulsterlaan 4

B-8700 Tielt